Előadások l Magyar művészek l Nemzetközi művészek l Egyedi fellépések

SÉTÁLÓ LÁTVÁNYOSSÁGOK
Bármilyen környezetben, akár utcán is előadható 20-50 perces műsorok. Legtöbbször komikus hangulatú, de ugyanakkor kerettörténettel rendelkező show-k rengeteg cirkuszi technikát is magukba foglalnak a kötéltánctól a zsonglőrözésig. Az előadó folyamatos kapcsolatot tart a közönséggel, egyetlen célja a közönség szórakoztatása. A kerettörténeten belüli tartalmat minden alkalommal a helyszín és a nézőközönség reakciója alakítja, hiszen bevonja a nézőket a műsorába, kihasználva a közönség reagálása által előidézett helyzeteket, és akár bátran improvizálva lecsapja a feldobott labdát.

Költségvetés : 500 – 3000 euro + útiköltség és ellátás

A CirkuSzínház Produkció 10 éve szervezi külföldi társulatok magyarországi fellépését. Európaszerte több mint 100 független társulattal és 7 nagyobb ügynökséggel vagyunk kapcsolatban.

A produkciók eltérő műfajúak: színházi fellépéstől az utcai produkcióig, a művészi alkotásoktól a szórakoztató komikus műfajig számos társulat alkotja a repertoárt.

Az előadásokról DVD anyaggal rendelkezünk, így megrendelő igényeit megismerve tudunk javaslatot tenni és személyes találkozón bemutatni a javasolt előadások videofelvételét.