Előadások l Magyar művészek l Nemzetközi művészek l Egyedi fellépések

UTCASZÍNHÁZ - ONE-MAN SHOW
Ismét képzeletünkre kell hagyatkozni, hiszen hazánkban e műfaj is kevéssé ismert. Különleges lények és figurák, amelyek elsétálnak közöttünk – a fesztiválunkon, vagy vacsoravendégeink között – fogadnak a bejáratnál, esetleg pár szóban üdvözölnek és már tovább is állnak meglepett arcokat hagyva maguk után, akik ezután egymástól kérdezgetik: kik ezek? Mi történik? Óriás bogár gólyalábakon, vagy épp 3 fehér herceg lovon, mozdulatlan élőszobrok vagy a velencei karnevál színes-maszkos, gyönyörű-kosztümös alakjaira emlékeztető figurák ejtik ámulatba a közönséget.

Költségvetés: 200 euro – 1500 euro + útiköltség és ellátás

A CirkuSzínház Produkció 10 éve szervezi külföldi társulatok magyarországi fellépését. Európaszerte több mint 100 független társulattal és 7 nagyobb ügynökséggel vagyunk kapcsolatban.

A produkciók eltérő műfajúak: színházi fellépéstől az utcai produkcióig, a művészi alkotásoktól a szórakoztató komikus műfajig számos társulat alkotja a repertoárt.

Az előadásokról DVD anyaggal rendelkezünk, így megrendelő igényeit megismerve tudunk javaslatot tenni és személyes találkozón bemutatni a javasolt előadások videofelvételét.