Előadások l Magyar művészek l Nemzetközi művészek l Egyedi fellépések

COCKTAIL CIRKUSZ A hétköznapi élet mesejátéka ez a rendhagyó cirkusz-színházi-varieté. Könnyed szórakozás, ami kikapcsol, színház és cirkuszi csoda, ami elvarázsol. Egy koktél, amelyet Önnek készítünk a szereplők életének és műsorszámainak keverékéből. Egy előadás szaltókkal tarkítva, édes-szerelmes akrobatikus tánccal fűszerezve, önfeledt zsonglőrködéssel megtűzdelve.


LÁVA TŰZJELMEZ VARIETÉ Csodálatos ruhaköltemények, lángoló jelmezek párosulnak zsonglőr és cirkuszi mutatvánnyal ebben az előadásban.Az előadás gyönyörű és szokatlan tűzlényei a fantázia világából lépnek elő, tűzcsóvákkal, lángnyelvekkel tűzdelt táncuk, akrobatikus produkciójuk ébreszti fel képzeletünket.


FÉNYHALÁSZOK Látványmítosz, amely a világ kezdetéről mesél, a világegyetem, és benne a csillagok, a Nap és a Föld keletkezéséről. Ez a látványszínházi előadás a videóanimáció ötvözése a kortárs tűztánccal, melynek eszközei a tüzes hosszúbot, duplabot, hullahop és angyalszárny. A Fényhalászok Farkas Linda, a világ egyik legelismertebb tűztáncosának előadása.